Onze missie:
mensen helpen om sterke relaties te bouwen

Het probleem

In onze schooljaren leren we rekenen en taal, maar we krijgen geen vak ‘liefhebben’. Onze ontdekkingstocht in de liefde start pas als we ouder worden en op zoek gaan naar een vriend of vriendin. Vaak volgen we hierin onbewust het gedrag dat ouders ons hebben laten zien. 

Relaties zijn voor veel mensen lastig. Toch krijgen we weinig hulp van buitenaf. Het is dan ook niet gek dat zoveel relaties op de klippen lopen. 

Wist je dat 1 op de 3 mensen die trouwt uiteindelijk gaat scheiden?*

*Bron: CBS

 

Positieve woorden
Lees verder...

Een mens is gemaakt om relaties te hebben. In deze corona tijd wordt dit heel erg zichtbaar. Vrijwel iedereen heeft mensen om zich heen nodig.

Juist daarom is het ingrijpend is als relaties stuk gaan. Deze liefdesrelaties brokkelen af door patronen die vaak onbewust erin sluipen zoals kritiek, minachting,  verdedigend reageren en onverschilligheid. Wist je dat dit echt bewezen is? Gottman, een Amerikaanse wetenschapper kan met een nauwkeurigheid van meer dan 93% procent voorspellen of mensen uit elkaar gaan.

Veel mensen hebben geen basiskennis over hoe ze gezonde en sterke relaties kunnen bouwen. En dat is niet gek omdat het op school niet wordt geleerd. Met een beetje geluk heb je een goed voorbeeld van je ouders meegekregen. Maar helaas is dat vaak niet zo.. Met een hoop ellende tot gevolg, van generatie op generatie.

Wat… zoveel gebroken relaties?

Van de 3 stellen die trouwen gaat er 1 uit elkaar. Anders gezegd: als er in een klas 21 kinderen zitten zijn daarvan 7 ouders gescheiden. Verbroken relaties brengen veel (verborgen) leed met zich mee, voor zowel de ouders als de kinderen.

Dit moet stoppen. Wij bestaan om dit te veranderen.

Onze route naar sterke relaties

Onze missie:

Mensen helpen om sterke relaties te bouwen

Hoe we onze missie bereiken? Aan de hand van drie pijlers die aandacht geven aan de complexiteit van relaties.

Deze drie pijlers zijn:

  1. Ontdekken – We laten mensen hun liefdestaal ontdekken
  2. Spreken – We moedigen mensen aan om de liefdestalen in de praktijk te gaan spreken
  3. Activeren – We activeren en helpen mensen om de liefdestalen uit te dragen als ambassadeur

 

Positieve woorden

Concrete acties

 

Op basis van onze pijlers komen we in actie. We willen specifieke, gratis liefdestalentesten ontwikkelen voor singles, kinderen en tieners. Zo laten we nog meer mensen hun liefdestaal ontdekken.

Daarnaast willen we een reeks DateNight pakketten maken. Hiermee kunnen stellen zelf leuke en inspirerende DateNights organiseren. Even genieten van tijd met je geliefde en op een leuke manier uitgedaagd worden om je relatie te verdiepen.

 

Projecten

Liefdestalentest voor singles

Opgehaald: €321
Doel: €2500

Liefdestalentest voor kinderen

Opgehaald: €5
Doel: €2500

Liefdestalentest voor tieners

Opgehaald: €7
Doel: €2500

DateNights voor stellen

Opgehaald: €0
Doel: €17500